Translate

dissabte, 17 d’octubre del 2020

P3 - PEIXOS I ÀNECS

Els Peixos i els Ànecs, de mica en mica, anem vivint moments fantàstics!!                                               


Primer de tot, tant la classe dels "Peixos" com la dels "Ànecs" hem pogut fer les primeres fotografies grupals! Sortim els quinze companys i companyes de classe junts. No falta ningú! De manera que, famílies, ja podeu conèixer millor els nostres amics i amigues de l'escola! Si cliqueu aquí podeu veure-les totes.

En segon lloc, hem continuat avançant en les sessions d'EMAT i LUDILLETRES.

Per una banda, a EMAT hem treballat la capacitat d'establir relacions entre elements en funció de les característiques. En altres paraules, hem après a parar atenció als objectes de l'entorn i els seus trets físics (color, mida, forma, etc.) per trobar les semblances i les diferències que presenten entre ells. Ens han sorgit moltes idees per classificar els nostres blocs lògics! A més, també hem treballat els conceptes dins-fora. Podeu veure totes les fotografies fent clic a la següent imatge:

D'altra banda, pel que fa a LUDI, ja estem començant a dominar les lletres de l'alfabet gràcies a la cançó tan divertida de Ludilletres. Ens encanta!!! També hem començat a treballar el concepte de ràpid i lent i... estem començant a reconèixer el nostre nom escrit! Tot això ho podeu veure fent clic a la foto:



 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada