Translate

divendres, 20 de gener del 2017

QUI SÓC JO? Intel.ligències múltiples

Cada cop tenim més clar QUI SÓC JO, però continuem fent activitats per descobrir més coses nostres i dels nostres companys, tot això a partir de les intel.ligències múltiples.

A psico juguem a mames i papes. Fem representacions segons cada Intel.ligència múltiple, per exemple a la naturalista fem veure que som animals i els imitem; a la interpersonal: ens fem abraçades i petons; a la musical fem un ball....
També mirem les fotos que hem portat de casa i observem com hem canviat des que vam néixer fins ara que tenim 3 anys. Ens hem fet grans!! Ah, també parlem d'on estàvem abans de néixer i com hi érem ( a la panxa de la mare).



Juguem amb les nostres fotos fent puzzles; parlem de com ens sentim i perquè; fem el nostre arbre genealògic i relacionem la nostra foto amb el nom.


Descobrim les parts del nostre cos i també les dels nostres companys/es.


Ens medim per saber com som d'alts. Hem necessitat un metre i hem fet línies per veure qui era el mès alt de la classe i el més baixet. El que tenia la ratlla  més llarga és el més alt, i el que la tenia més curta el més baixet. 

Ja sabem que tots som diferents però el més important és que ens respectem tal com som i ens acceptem!!!


Dibuixem les nostres famílies.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada