Translate

CONTES

ELS CONILLS DE PASQUA

Al arribar la Primavera tots els petits animalons del bosc es reuneixen per celebrar una assemblea i decidir qui serà l' encarregat de repartir les llavors de les noves flors per tot el bosc.
Els pollets sempre tant divertits són els primers en presentar-se voluntaris.
- Nosaltres ho farem- criden tots alhora.
El mussol no ho veu clar i diu
- que no veieu  que vosaltres encara sou molt petits i aneu molt a poc a poc i això es tasca d'una nit, farem una votació.
Així ho varen fer i el resultat va ser el de sempre, va guanyar els entremaliats conills.
El mussol exclamà
- molt bé!!!! vosaltres sou ràpids, intel·ligents i valents. En una sola nit segur que haureu repartit totes les llavors.
I així va quedar decidit, però aquell any els conillets tenien una sorpresa preparada. Durant tot el dia van estar preparant un ous molt especials, els ous de Pasqua!! amb xocolata i pintats amb fantàstics colors, feien tant de goig!!.
Així doncs per la nit van sortir a repartir llavors perquè creixessin les més fabuloses flors ara que ja arribava la Primavera però al mateix temps també van anar deixant ous de Pasqua amagats entre les fulles, hi havia ous de tots els colors!!! vermells, verds, grocs,...
A l'endemà quan els animalons del bosc es van despertar no només van trobar el bosc tot florit si no que van tenir una grata sorpresa.... ous de xocolata pintats!!!!!!!!!!!!!!!! q bons!!!!!!!!!!!!!!
Tots van gaudir d'allò més i a partir d'aquell any ja va ser una tradició que al acostar-se la Primavera els conills portin ous de Pasqua a tothom.
Mireu be nens i nenes perquè a vegades aquests conills tant entremaliats també entren a les escoles i amaguen ous de xocolata!!!! mireu, mireu be, potser els hi podreu veure les orelles!!
SANT JORDI.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada