Translate

diumenge, 20 de desembre del 2020

P3/B - PROJECTE ÀNECS

Durant aquest primer trimestre, a medi hem estat treballant el projecte dels ÀNECS, ja que és el nom que vam decidir per la nostra classe.

Els primers dies ens vam preguntar que volíem aprendre i hem estat fent diverses activitats per donar resposta a les qüestions inicials. Vam començar imaginant com era un ànec i el vam dibuixar en un paper i també el vam representar amb plastilina, amb gomets i amb peces de formes geomètriques. 

Posteriorment, vam construir un puzle a través del qual vam començar a aprendre les parts del seu cos, i vam pintar l'hàbitat on es troben els ànecs. A més a més, hem fet bombolles, hem conegut un ànec famós de Disney, hem pogut palpar el tacte de les plomes dels ànecs i també hem après quines lletres té la paraula ànec i hem escoltat una cançó ben maca que parla sobre els ànecs. Sabeu quina és? Mireu els meus ànecs. Ens agrada molt el vídeo en què surt el Mic. 

Finalment, hem decorat una caixa per a guardar totes les feinetes que hem anat fent al llarg del projecte. 

Ens ho hem passat molt bé i hem gaudit aprenent una miqueta més sobre els ànecs!!! Podeu veure totes les fotografies del projecte al següent àlbum:

ÀLBUM PROJECTE ÀNECS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada