Translate

dijous, 26 de març del 2020

P3 FEM IOGAEn aquests dies de confinament és important que no deixem de banda l'exercici físic. A continuació us proposem fer IOGA A CASA.  Els últims estudis en neurociència demostren que el ioga té un efecte directe i molt positiu sobre les funcions executives durant la infància. 

Perquè serveix fer ioga? Per poder canalitzar millor l'energia i desenvolupar habilitats de relaxació i concentració; però també treballem l'autocontrol, la flexibilitat, la coordinació i l'equilibri corporal, la respiració i guanyem en confiança.

Aquí teniu una sessió de ioga:

CONTE DEL CAMALEÓ:També us deixem un enllaç de tekmanbooks per tal que pogueu realitzar  una sèrie de sessions de ioga extretes del programa inspira:Si us animeu ens poden enviar una foto fent les postures a l'email de les mestres: 

montse.esteve@martorell.femlamerce.cat
idoia.santamaria@martorell.femlamerce.cat


_________________________________________________________________________

*DES DE L'ESCOLA HEM CREAT UN REPTE PERQUÈ PUGUEU PARTICIPAR TOTS VOSALTRES. ENVIEU-NOS A L'INSTAGRAM DE L'ESCOLA O A L'E-mail DELS TUTORS/RES  UNA FOTO DELS VOSTRES FILLS/ES O DE TOTA LA FAMÍLIA AMB EL #JO EM QUEDO A CASA. QUAN EN TINGUEM FORÇA FAREM UN VÍDEO QUE TOTS PODREU VEURE. D'AQUESTA MANERA ENCARA QUE SIGUI DES DE LA LLUNYANIA SEMBLA QUE ESTIGUEM MÉS A PROP.😀 GRÀCIES PER LA PARTICIPACIÓ.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada