Translate

dissabte, 19 de setembre del 2020

P3-PRIMERA SETMANA DE CURS




Aquesta setmana hem encetat una nova aventura! El camí que recorrerem serà llarg però estarà plegat d'emocions, somriures i aprenentatges que ens faran créixer.

Aquests dies, sense anar més lluny, ja hem viscut un munt d'experiències!

El primer dia de classe vam conèixer els nostres companys/es d'aula que ens acompanyaran durant tota la nostra vida escolar. Els nostres futurs amics i amigues amb els que ens agradarà compartir moments, rialles i vivències.


D'altra banda, també hem començat a practicar i interioritzar hàbits essencials per a la vida diària com: anar al lavabo amb freqüència i rentar-nos les mans un cop hem acabat, o per exemple, aprendre a compartir i socialitzar amb els altres infants de l'aula de forma assertiva. Sobretot, hem posat èmfasi en hàbits vitals per la situació sanitària actual com el rentatge de mans i la desinfecció de tot.


També, com podeu veure en les fotografies, hem gaudit molt jugant amb les joguines de l'aula, com també al pati, on hem compartit corregudes, crits i rialles amb els companys/es.


A més a més, el divendres vam decidir el nom de la classe! Ara ja ens podeu conèixer com a PEIXOS (P3-A) i ÀNECS (P3-B).


Això ha estat la primera setmana, i ara, a afrontar amb moltes ganes la següent!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada