Translate

dissabte, 14 de novembre del 2020

P3 - CONTINUEM EL VIATGE


Al llarg del nostre viatge estem vivint i aprenent un munt de coses. Aquí us explicarem tot el que hem anat fent a les sessions de: psicomotricitat, música i plàstica. Són unes matèries que ens encanten! Ens ho passem d’allò més bé amb l’Elisabeth!

A psicomotricitat juguem sense parar amb els mòduls de tots colors, formes i mides, amb les espatlleteres, amb els tobogans, amb el trampolí, etc. Ens encanta córrer contra la muralla amb totes les nostres forces per intentar destruir-la; muntar i desmuntar els mòduls per formar torres o cabanes increïbles; enfilar-nos per les immenses espatlleres; pujar al cim dels tobogans per lliscar a tota velocitat; i també botar al trampolí com trapezistes professionals. No parem mai quiets a l’espai de psicomotricitat!

ÀLBUM PSICOMOTRICITAT

La caixa de cançons que ens porta l’Elisabeth per música està plegada de cançons maques, divertides i amb ritme que ens fan moure tot el cos. Ja coneixem un bon repertori: El lleó no fa por, La lluna i la pruna, Sol solet, Plou i fa sol, Caragol treu banya, El bolet, etc. Sempre estem cantant aquestes cançons que ens sabem tan bé. A les classes de música també anem coneixent els instruments, el seu nom i com tocar-los. L’altre dia vam estar explorant la caixa xinesa. Pot sonar fort i fluix! 

ÀLBUM MÚSICA

A plàstica estem constantment creant obres artístiques. Els primers dies vam començar fent un dibuix lliure i també experimentant amb el paper de seda. Vam deixar volar la imaginació i van sortir obres molt creatives, plegades de colors i de vida. També hem pintat les lletres inicials dels nostres noms; ja les sabem identificar i ens encanta trobar-les pels contes i els textos que veiem! Aprofitant el projecte de l'aula, també hem creat uns ànecs i peixos amb pals, pintura, gomets i cartolines. Durant aquesta activitat vam anar aprenent les parts d’aquests dos animals: cap, ulls, cua, bec/boca i ales/aletes; contingut que estem reforçant a través del projecte de medi. Ens van quedar maquíssims!

ÀLBUM PLÀSTICA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada